CONCURSO DIBUJA UNA MASCOTA


 Concurs Comic Lan Party

Este año también os traeremos más concursos, en la zona CÓMIC se va realizar un pequeño concurso para que el que quiera atreverse a dibujarnos una mascota para Palamós Tecnofan, que lo haga. Serás tu el dibujante que nos dará una nueva mascota atrevete a intentarlo y parcipa de este pequeño concurso para todos tanto pequeños como grandes, y tendremos un premio para el ganador. Y si eres uno de los que quiere parcipar leete las bases de este concurso pulsa este boton y las podras leerla.    
 

BASES ESPECÍFICAS DEL CONCURSO DE DIBUJO UNA MASCOTA PALAMÓS LAN PARTY 2018:

- Els dibuixos presentats han d'incloure una mascota única i inèdita relacionada amb el món Digital i de la Tecnologia..

- El concurs de dibuix de Palamós Lan party es centra en la creació d'una mascota per la Palamós Lan Party i que s'utilitzarà per diverses situacions específiques de la mateixa associació (anuncis, capçals de pàgina, etc.) sense límits d'utilització.

-No hi ha límit d'edat per participants ni categories concretes.

- El participant utilitzarà els fulls específics dedicats al concurs i podrà dissenyar la mascota que cregui convenient, sempre de forma original i sense ser plagiada o copiada d’altres. Tampoc es permetrà contingut racial, xenòfob o discriminatori en cap àmbit.

- El jurat estarà format per representants de l'associació Palamós Tecnofan, que jutjaran de forma lliure i sense cap tipus de prejudici, tenint en compte elements com l'originalitat, la qualitat i l'edat de l'autor.

- El dictamen del jurat serà inapel·lable excepte per raons de pes, i es dictarà el diumenge dia 9 de setembre a la Nau dels 50 metres de Palamós.

- L’Associació es reserva el dret de convocar desert el premi del concurs.

- El concurs consta d'un únic premi per al guanyador del concurs.

- Els dibuixos presentats quedaran a propietat de l’associació Palamós Tecnofan i podran ser reproduïts en mitjans impresos, físics o electrònics per fer-ne ús. L’autor guanyador renuncia, per tant, als drets del dibuix i en deixa de ser el propietari.

- L’associació també es reserva el dret a fer les modificacions pertinents per fer el dibuix escaient per la naturalesa de l’esdeveniment.

-La participació en el concurs implica l'acceptació íntegra de les bases d'aquest.

 
 
     
         
         
       
     
         
         
   
         
         

Sign in to your account